Historik
Mentalbeskrivning på Mjölby brukshundklubb den 22 maj 2005

Vi hade alla en mycket trevlig dag, allt var välordnat och markerna underbara, så ett stort tack till goldenretriever klubben Östgötasektionen som tillsammans med Mjölby brukshundklubb erbjuder detta varje år ! Tack till alla inblandade.

Jag hade med mig både Svea (Migobelis Lucky Lucy) och Majken (Waterfreak's Mellow Mermaid), båda med mycket bra resultat. Även Melker (Waterfreak's Made in Malung) och Sanni (Waterfreak's Miss Mary), var med på beskrivningen. Ytterligare en syster från kullen är mentalbeskriven sedan tidigare. Tack alla härliga valp köpare för att ni är så aktiva med era Waterfreak's.

 
Majken träffar "Dumpe"........ här går hon fram för att hälsa !!

 
Oj, här kommer det visst spöken...Majken skäller ut dem det värsta hon kan, men hon viftar på svansen hela tiden och viker inte från min sida !!!

 
Spöke nr 1 var ju bara en människa, och det var visst nr 2
också!!! Helt OK tycker Majken !!!

 
På den avslutande leken, Majken leker aktivt och startar snabbt, under skotten som kommer visar hon ingen berördhet. Snabb kontroll och sedan oberörd. Majken får mycket beröm av mentalbeskrivaren Hans-Erik Hansson från Mjölby  brukshundklubb. Därefter var det Sveas tur, tyvärr var det ingen som tog kort på henne, och enligt Hans-Erik och övriga funktionärer var hon mycket rolig att se och beskriva. Orädd med mycket nyfikenhet, och full rulle övningen igenom. Svea tyckte att det var en rolig äventyrs bana mitt i skogen. Skitkul var hennes omdöme !!!

Därefter var det Melkers tur.
 
Avstånds lek, mycket kul tycker Melker - och han vill gärna leka med "figuranten".

   
Lite läskiga är de allt, men om matte går halvvägs så gör Melker det också, en koll på publiken sedan tog han kontakt med spöket. Melkers matte Angelica var nöjd och stolt efter dagens test !

Så var det Sannis Tur !
 
Det var en konstig sak som for upp,  men Sanni är nyfiken och kollar in Dumpe !! Skramlet var också lite konstigt, sådant finns inte hemma i min skog tycktes Sanni tänka !!!

Sanni med matte Anna lyckades även de mycket bra.

Tack alla för en härlig och lärorik dag !!!
 

<< Tillbaka