2008

081206

Finspångs BK
Grattis till tjejerna "Diva" LPI, LPII Waterfreak´s Pretty in Pink & "Gärda" som numer heter LPI Waterfreak´s Precious Pearl med "mattarna" Anneli och Anna som vann varsin lydnads klass. "Diva" klass III på 228p trots en nolla på vittringen och "Gärda" klass I på 175p med ett första pris. Stort grattis från stolt urmatte!!!
 

081026

SSRK Mjölby
Waterfreak´s Rushing River "Torkel" kom på en fin 3:e placering i valpklass II. SVCH Waterfreak´s Qurious Qind "Wiktor" debuterade på officiell utställning med ett 1:a pris i unghundsklassen. Grattis tjejer, synd att jag själv inte kunde vara där och heja på er!


081025

Sörmlands Taxklubb, Malmköping
Nu satt den, Waterfreak´s Quantana Mera "Zally" fick en 1:a i ökl viltspår, ordinarie  prov, dömde gjorde Ola Lagerbäck. Grattis Towe snyggt jobbat!!!
 

081019

Sörmlands Taxklubb, Malmköping
Mega GRATTIS till Ewa & "Wiktor" som nu kan titulera sig SVCH Waterfreak´s Qurious Qind  efter att de idag fått sin tredje 1:a i ökl viltspår, rörligt prov, dömde gjorde Ola Lagerbäck. Är så otroligt stolt och tacksam att jag har dig Ewa!!!!!!
 

081003

Sörmlands Taxklubb, Malmköping
Waterfreak´s Qurious Qind "Wiktor" fick en 1:a , syster Waterfreak´s Quantana Mera "Zally" fick en 2:a i ökl viltspår, rörligt prov, dömde gjorde Ola Lagerbäck. Stort grattis till Ewa & Towe med sina duktiga spårhundar!
 

080916

SSRK Hällestad, särskilt jaktprov
"Rakel" SVCh Waterfreak´s Noisy Norah debuterade på officiellt jaktprov med ett 3:e pris. Dömde gjorde Björn Nordén. Visst vill man ha mer, men jag är nöjd med hennes insats! Det var 7 vilt på söket och alla skulle in, in kom dom men den sista fick hon jobba för ett tag. Samt att de f-bannade änderna hamnade på backen!!! I övrigt gjorde hon allt jätte bra! Ja, ja nu kämpar vi vidare, jag vet ju att hon kan!
 

080914

SSRK/Östra, Nävekvarn, ordinarie viltspår prov.
Grattis till Ewa & "Wiktor" Waterfreak´s Qurious Qind första 1:an är bärgad!  Dömde gjorde Gunnar Gustavsson. Är så stolt över er båda!


080914

GRK Open Show Farsta Gård
Waterfreak´s Rushing River "Torkel" kom 4:a i puppy I hanar.
Waterfreak´s Rambling Rose "Vanja" kom 3:a i puppy I tikar.
Waterfreak´s Nick Name "Melwin" kom 2:a Hp i Limit, reserv i Bästa hanhundsklassen. Grattis till er alla!
 

080831

GRK Linköping, Goldendagen
Grattis Ewa & "Wiktor" Waterfreak´s Qurious Qind som blev BIS!
Ni är så duktiga! Dömde gjorde Gunela Asp.


080830-31

SKK Visby/Gotland
Lördagen, SVCh Waterfreak´s Nick Name 1 ökl/2 ökk ck, 3 Bhkl. Waterfreak´s Mellow Mermaid 1jkl/1jkk ck. Dömde gjorde Karl-Erik Johansson.
Söndagen, SVCh Waterfreak´s Nick Name 1 ökl/1 ökk ck, 4 Bhkl. Dömde gjorde Ann-Christin Johansson. Jätte grattis till Maria & Melwin, tyvärr retligt nära certet båda dagarna!! Men fin är han allt!! Pg a domar ändring avstod jag att ställa Majken på söndagen.
 

080824

Åtvidabergs Hundklubb
Jätte GRATTIS till Maria och hennes guldklimpar. Waterfreak´s Rushing River "Torkel" debuterade med att gå hela vägen till BIS-3. SVCh Waterfreak´s Nick Name "Melwin" fick följa med när lillbrorsan skulle göra sin debut. Världens bästa "Melwin" tog stor slam och blev BIS-1. Är så stolt över er alla tre!!!!

 

080726

Lilla Retriever Mästerskapet
Östergötland/Sörmland.
Rakel debuterade i jakt sammanhang, är så stolt över min duktiga tjej! Hon gjorde verkligen sitt yttersta, och blev belönad med ett 1:a pris. Ruben satt och laddade i bilen hela långa dagen, nu vet jag att även det funkar på min "Rubin". Han gjorde ett prick fritt jobb, 1:a  och dagens bästa golden blev hans resultat. Domare för dagen var Lennart Säwe, vilken underbar människa!!!!  Vill passa på att tacka Nina & Elin för ett kanon prov!

 

080621

Äntligen var träningen igång på allvar! Alla hundarna har fått träning både på land & vatten, oj vad det gick!! Är så nöjd! Men mest nöjd var nog "Ruben" att äntligen få apportera vilt igen! Inför unghundsderbyt hade han vilt förbud i ett halvår!!! Yes matte, äntligen har du förstått att det är en apporterande FÅGEL hund jag är!! Majken & Svea var kanon som vanligt. Det var underbart att se Rakel in action igen, nu är vi på gång! Njuter så av mina juveler!

 

 


080606

Unghunds Derbyt Limmerhult, Östergötland
Vilken fantastisk liten kille jag har!!! Är så otroligt stolt och imponerad av min lilla "Ruben Rubin". Vi kom på en 14:e plats av 137 anmälda ekipage på 86 poäng. Nerdragen var till största del beroende på min orutin på hur det går till på ett WT, Ruben gjorde däremot allt efter skolboken. Måste även nämna att utan min underbara vän & träningskamrat Mia Grödinger hade detta aldrig gått. Tack även min egen lilla hejarklack på plats, ni var toppen! (Mer bilder finns under Bilder\unghundsderbyt).


080530

Söderköpings BK
Nu har "Rubens" syrror varit i farten igen! Grattis Anneli & Diva som idag tog sitt tredje 1:a pris i Lydnadsklass II med 169,5 p och en andra placering i klassen, hon heter numera LP I, LP II Waterfreak´s Pretty in Pink. Även Anna & Gärda Waterfreak´s Precious Pearl har varit duktiga, de startade för andra gången i klass I, även denna gång med ett fint 1:a pris och 170,5 p. Grattis till er båda, jag är så stolt och glad för att ni är så flitiga med era "Waterfreak´s tjejer!

 

080517

SSRK, Östergötland, Bankekind.
Vilka valpköpare jag har... ännu en Waterfreakare har varit i farten. Grattis till Towe & "Zally" Waterfreak´s Quantana Mera som i dag blev godkänd i anlagsklass, viltspår.

Åtvidabergs BK
Nu har de varit i farten igen... Stort grattis till Anneli med "Diva" Waterfreak´s Pretty in Pink som idag startade i lydnadsklass II vilket resulterade i ett 1:a pris, 173 p. Ni är så duktiga!

 

080503

Springer spanielklubben, Östergötland
Grattis Anna & "Gärda" Waterfreak´s Precious Pearl som debuterade i Lydnadsklass I med ett 1:a pris trots en nolla!!
 

080422

Valparna har kommit!! Rakel fick i dag 5 valpar, 2 hanar och 3 tikar, allt gick bra. Valparna var stora, runt 500 g. Rakel är stolt och mycket mån om sina valpar!!
 

080420

Valdemarsviks BK
Grattis till Anneli med "Diva" Waterfreak´s Pretty in Pink som debuterade i lydnadsklass II med ett 1:a pris, 165p.


080404

Rörligt viltspårprov i Ringarum, Schweisshundklubben
Yes.... "Melwin" fixade sista 1:an galant!! Grattis Maria & "Melwin" detta är ni verklige värda, SVCH Waterfreak´s Nick Name!!! Dömde gjorde Eva Gustavsson.


080330

Setterklubbensutställning, Vingåker.
Vi gratulerar "Wiktor" Waterfreak´s Qurious Qind 1:a Hp BIM samt syster "Isa" Waterfreak´s Que Sera Sera 1:a Hp BIR, valpklass 6-12 månader. Dömde gjorde Malin Persson. Grattis Ewa & Åsa ni är så duktiga!

 

080314

Glädjande nyheter..... "Rakel" & "Melwin" kom på en delad andra plats i tävlan om "Östgötamästare 2007". De hade samma poäng som segraren, men vinsten gick till en duktig "Tollare" med pris från jaktprov. Även "Ruben" låg mycket högt i prislistan!

 

080307

Sörmlands Taxklubb, Malmköping
Underbara "Rakel" gjorde det igen!!! Tusen tack Ewa för att du finns!! Ola Lagerbäck var domare för dagen och "Rakel" belönades med full pott och HP, sista 1:an var i hamn! SVCH Waterfreak´s Noisy Norah kan vi nu titulera henne. Brodern "Melwin" gjorde också ett bra jobb men det räckte inte riktigt denna gång, ett 2:a pris blev det idag!! Men det går fler tåg och jag är fantastiskt stolt över mina "Waterfreak´s".

 

080229

Sörmlands Taxklubb, Malmköping
Vilken lycka !!! Triss på spårprov. Först ut var "Rakel" med fantastiska Ewa med ett 1:a pris, andra 1:an på raken var i hamn. Därefter var det Maria och "Melwin" Waterfreak´s Nick Name. "Melwin" skärpte till sig och gick som en gud !! Även där en 1:a, så roligt !! Därefter skulle Ewa ut i skogen med lilla goa "Wiktor" Waterfreak´s Qurious Qind som hade de rätta anlagen och alltså blev godkänd i anlagsklassen !!Domare för dagen var Ola Lagerbäck. Vilken triss !! Stort grattis till er tjejer !! Är så glad att jag har er !!!                                                "En nöjd Wiktor"

                                                                  

080224

Matfors Brukshundklubb
Grattis till Elin & "Texas" Waterfreak´s Perfect Player  som idag blev BIR, dömde gjorde Fredrik Norgren.

080222

Rakel är nu parad med Migobelís Lucky Luke, allt har gått bra så nu är det bara att vänta och hoppas på ett härligt gäng valpar i slutet av v. 17.

Glädjande besked!! Alla Svea´s och Putte´s valpar (9st) är nu röntgade och ögonsysta. Mycket bra resultat!! Stort tack till alla fantastiska valpköpare som tar så väl hand om sina Waterfreakare och för att ni lyssnar på mig! Tack!

080208

Bassetklubben Nord-Östra
Stort GRATTIS till Waterfreak´s Qualified Quarry "Harry" med matte Monica som i dag blivit godkända i anlagsklass viltspår!!!080113

GRK Open Show Linköping
Stort tack till alla fantastiska
valpköpare för att ni kom!!
Först ut var killarna i Q-Q kullen, Wiktor (W. Qurious Qind) placerade sig på en fin 4:e plats och för Loke (W. Quality  Qognac) gick det ännu bättre, 2:a med Hp i puppy II, samt Reserv placerad i bästa hanvalp!! Tjejerna var också fantastiska, Zally  på bilden, (W. Quantana Mera) kom på en fin Reserv plats och söta Isa (W. Que Sera Sera) knep 4:e platsen i puppy II, med mkt fina kritiker!! Grattis till er alla!!

Sedan var det dags för mina "bruna torpeder"... Ruben fick visa sig i både Junior II & Jaktklass, min lilla goding vann båda med Hp!! Svea gick i en stor Maidenklass och fick en hedrande 3:e placering med kanon kritik. Söta Majken vann både Ck klassen & Jaktklassen och slutade dagen som Reserv bästa tik!!! Sååååå roligt för de brune!!!! Domare för dagen var Kristina Wikner (hanhundar) och Åsa Cederlund (tikar). Stort tack alla tjejer, med Hanna i spetsen,  som fixat denna kanon utställning!!!